home bloemen abonnement kwekerij contact

Biologische kwekerij

Onze 'Plukgelukkwekerij' bevindt zich op twee lokaties. De pluktuinen en de eetbare bloembedden bevinden zich op grond van de biologische tuinderij 'Natuurluck' te Zevenhuizen. Hier worden de bloemen voor de boeketten en abonnementen gekweekt (voor meer info abonnementen).

Dit jaar worden er voor het eerst ook eetbare bloemen op deze grond gekweekt (voor meer info restaurants).

De kruiden en vaste tuinplantenkwekerij bevindt zich op grond van de eko-kwekerij van Frits v/d Laan in Boskoop, naast de bekende 'Proeftuin' van Boskoop. I.s.m. deze organisatie wordt er dit jaar een open dag op onze kwekerij georganiseerd.

Een weekend in de maand (zaterdag en zondag) houden wij een verkoop van onze eigen producten uit de kwekerij en de pluktuinen in een voormalig kapelletje in Boskoop. Daarnaast staan wij op diverse groenmarkten/tuinfairs. Kijk bij markten voor deze en andere groenmarkten.

Ook is het mogelijk om planten uit de kwekerij te bestellen via de e-mail. Vanaf medio maart staat er een recente bestellijst op deze website. Kijk hiervoor bij actuele aanbod. Deze worden thuis of op een depot geleverd.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten, dan kunt u dit aangeven via de e-mail.